Παροχή ιατρικού εξοπλισμού

Αγαπητοί μας φίλοι,

Από τον Απρίλιο του 2010 έχουμε ξεκινήσει μία στοχευμένη προσπάθεια για την συμπλήρωση του εξοπλισμού σε ιατρικά μηχανήματα και συσκευές των Νοσοκομείων ¨Αγία Σοφία¨, ¨Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού¨ και ¨Παίδων Πεντέλης¨ με σκοπό την βελτίωση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας. Ήδη έχουμε παραδώσει εξοπλισμό αξίας € 66.000 .

Ταυτόχρονα προχωράει η δημιουργία των δύο αιθουσών ανάνηψης στα Νοσοκομεία «Π. & Α. Κυριακού» και «Παίδων Πεντέλης».

Εν τω μεταξύ λάβαμε από τα δύο αυτά Νοσοκομεία επιστολές, που σας επισυνάπτουμε, όπου μας ζητούνται και άλλα μηχανήματα, απαραίτητα για την κάλυψη ουσιαστικών και άμεσων αναγκών των δύο αυτών Παιδιατρικών Νοσοκομείων. 

Θα ήταν τεράστια βοήθεια για εμάς εάν μπορούσατε να μας βοηθήσετε με οιονδήποτε τρόπο να συγκεντρώσουμε τα € 158.000 που απαιτούνται για την αγορά των μηχανημάτων αυτών. Ίσως γνωρίζετε καμιά Εταιρεία η οποία αντί για Χριστουγεννιάτικες κάρτες θα ήταν πρόθυμη να κάνει μια δωρεά στην Α.Π.Τ. ανακοινώνοντας το στους πελάτες της μέσω e-mail ;
Μήπως γνωρίζετε κάποιον που θα ενδιαφερόταν να κάνει μια δωρεά για την αγορά ενός συγκεκριμένου μηχανήματος από αυτά που  ζητούνται ;

 Επίσης, με χαρά σας πληροφορούμε οτι το Κατάστημα “Kessaris” μας προσφέρει το Πρωτοχρονιάτικο φλουρί του 2011. Τιμή πώλησης € 25.-. 

Ελπίζουμε πάντα στη δική σας υποστήριξη.

Με εκτίμηση,                    

Natasha Clive – Βρέκοσι
Πρόεδρος

Συνημμένα:

Άμεσες ανάγκες Γ.Ν.Π.Π.

Παίδων Αγλαϊα Κυριακού

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α