Παράδοση εξοπλισμού στο Γ.Ν.Θεσσαλονίκης ”Ιπποκράτειο”

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 το Σωματείο ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ παρέδωσε στο Αναισθησιολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‘’Ιπποκράτειο’’ ένα Σύστημα εξειδικευμένης διαχείρισης αεραγωγού με την χορηγία του Άλφα-Βήτα Βασιλόπουλος.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν, από την ΑΒ Βασιλόπουλος, η κ. Αλεξία Μαχαίρα, Communication & Sustainability Manager, και ο κ. Νίκος Γραμματικός, Area Sales Director.

Επίσης, παρευρέθηκαν η κ. Χρυσή Μπράτζου, Συντονίστρια Διευθύντρια του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης ”Ιπποκράτειο”, η κ. Μαρία Μυλωνά, Διευθύντρια Αναισθησιολογίας, ο κ. Κωνσταντίνος Κατσανούλας, Διευθυντής Αναισθησιολογίας, η κ. Δέσποινα Ιορδανίδου, Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας, η κ. Έλενα Θεοδώρου, Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας, η κ. Κυριακή Μάτση, Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας, η κ. Ευαγγελία Ξανθάκη, Υπεύθυνη του Νοσηλευτικού προσωπικού του Αναισθησιολογικού Τμήματος, η κ. Ευανθία Βαρβακά, Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογίας, η κ. Ελισάβετ Τσίρου Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογίας και η κ. Ευγενία Μπουσουλέγκα από το Σωματείο ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”.

ab paradosi 1
ab paradosi 2
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α