Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ δίνει φυλλάδια για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων για την χειμερινή αποστολή της ‘’Ομάδας Αιγαίου’’

Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ παρέδωσε φυλλάδια για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων στην Ομάδα Αιγαίου για να διανεμηθούν στην Αμοργό.

Η Ομάδα Αιγαίου θα επισκεφθεί, με πάνω από 70 εθελοντές, την Αμοργό από τις 8 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2015.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους θα πραγματοποιηθούν αιματολογικές/βιοχημικές εξετάσεις καθώς επίσης και ιατρικές εξετάσεις από διάφορες ειδικότητες όπως, καρδιολόγος, ορθοπεδικός, ΩΡΛ, οφθαλμίατρος, παθολόγος, παιδίατρος, χειρουργός, γναθοχειρουργός, αγγειοχειρουργός, ογκολόγος, οδοντίατρος, ψυχίατρος, κ.α. αλλά και ειδικές εξετάσεις όπως, triplex αγγείων-καρωτίδων, triplex καρδιάς, σπιρομετρήσεις για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας κ.α.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί, σε όσους κατοίκους το επιθυμούν, δωρεάν εμβολιασμός για την πρόληψη της πνευμονιοκοκκικής νόσου.

Στους κατοίκους της Αμοργού έχει ήδη αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό υλικό αλλά, επίσης, έχουν προγραμματιστεί, σε συνεργασία με τον Δήμο, πλήθος ενημερωτικών ομιλιών για τη σημασία της πρόληψης και τον εμβολιασμό.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α