Κέντρο Υγείας Έμπωνας στη Ρόδο

09/2017Εξοπλισμός Παιδιατρικού Ιατρείου (Δωρεά: Allianz Ελλάδος, Ίδρυμα Μποδοσάκη & “Φίλοι της Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”)€ 4.781,48
Σύνολο€ 4.781,48


Σεπτέμβριος 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Έμπωνας στη Ρόδο, με την υποστήριξη της Allianz Ελλάδος και του Ιδρύματος Μποδοσάκη.


06/11/2017

“Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρου Υγείας Έμπωνας Ρόδου, εκ μέρους όλων των επισκεπτών και χρηστών αυτού, ευχαριστούν θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» , για την ιδιαίτερα συγκινητική τους χειρονομία, να κάνουν δωρεά στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά, απαραίτητα για τη λειτουργία του Παιδιατρικού Ιατρείου αυτού. Το παιδιατρικό ιατρείο του Κέντρου Υγείας Έμπωνα, ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από περίπου ένα χρόνο, χάρη στις προσπάθειες του Διευθυντή Γενικής Ιατρικής Θεοφάνη Μούκα και του Παιδιάτρου Νικολάου Φαρμακίδη, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες υγείας στον παιδιατρικό πληθυσμό της περιοχής μας. Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» δώρισε στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα ένα μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών σημείων ασθενών με τον απαραίτητο εξοπλισμό για χρήση σε βρέφη και παιδιά κάθε ηλικίας, ένα παιδιατρικό στηθοσκόπιο, ένα ψηφιακό βρεφοζυγό, ένα ωτοσκόπιο, ένα σετ παιδιατρικής διασωλήνωσης με ambu, ένα τεστ ανίχνευσης στρεπτοκόκκου και πληθώρα αναλωσίμων υλικών.Πλέον, με τον δωρηθέντα αυτό εξοπλισμό, δεν έχει σε τίποτα να «ζηλέψει» από κανένα ιδιωτικό ή δημόσιο παιδιατρικό ιατρείο. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» έχουν υγεία, χαρά, ευτυχία και να είναι πάντα δημιουργικοί. Με την πράξη τους αυτή, αποδεικνύουν το μέγεθος της φιλανθρωπίας και του αλτρουισμού που τους διακατέχει, τους παροτρύνουμε να συνεχίσουν το ιδιαίτερα σημαντικό τους έργο ανά την Ελληνική Επικράτεια, και ελπίζουμε να μην υπάρχει κανένα παιδί που να έχει ανάγκη ιατρικής επίβλεψης και υποστήριξης και να μην μπορεί να τύχει της καλύτερης δυνατής αντιμετώπισης.
Συνεχίζουμε μαζί με τον ΑΝΘΡΩΠΟ για τον ΑΝΘΡΩΠΟ!!!”

Θεοφάνης Ν. Μούκας
Διευθυντής Γενικής Ιατρικής
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας
Π.Ε.Δ.Υ. – Κέντρο Υγείας Έμπωνα


Φωτογραφίες από τον εξοπλισμό που παραδώσαμε στο Κέντρο Υγείας

ebona monitor
Μόνιτορ
ebona set
Σετ ενδοοστικής έγχυσης
ebona zygos
Βρεφοζυγός
ebona ambu
Ambu
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α