“Καραμανδάνειο” Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
03/2016Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Όμιλος ΟΤΕ)€ 70.000,00
Παιδοαλλεργιολογικό Ιατρείο
05/2021Εξοπλισμός Παιδοαλλεργιολογικού Ιατρείου (Δωρεά: THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA)€ 8.855,52
Σύνολο€ 78.855,52


Οκτώβριος 2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδοαλλεργιολογικό Ιατρείο της Παιδιατρικής Κλινικής στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με την υποστήριξη της “The Hellenic Initiative Australia”.



13/07/2021

«Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδίας για το αδιάλειπτο και ειλικρινές ενδιαφέρον σας για το πάσχον παιδί, που αποτυπώνεται μέσω της δωρεάς της “THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA” και του Σωματείου σας στο Παιδοαλλεργιολλογικό Ιατρείο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.
Η αξία της δωρεάς είναι ανυπολόγιστη τόσο στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους παιδιατρικούς ασθενείς με παιδοαλλεργιολογικά νοσήματα, καθώς και στην εκπαίδευση των ιατρών της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο
».

Γαβριέλα Φεκετέα
Παιδίατρος – Παιδοαλλεργιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ, Υπεύθυνη Παιδοαλλεργιολογικού Ιατρείου, της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».



06/07/2021

«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον ΚΑΝΟΝΑ που παραλάβαμε, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την αντιμετώπιση του βαρέως πάσχοντος παιδιού, το οποίο θα παραμείνει στη Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και θα διευκολύνει το έργο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Προσμένουμε και μελλοντική συνεργασία μαζί σας.»


Η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής
Ηλιοπούλου Μαρία



Μάρτιος 2016


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε την ένατη στην Ελλάδα Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών, στο “Καραμανδάνειο” Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών με την οικονομική υποστήριξη του Ομίλου ΟΤΕ.


Εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Τη Τρίτη 19 Απριλίου 2016 εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών ‘’Καραμανδάνειο’’ το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ομίλου ΟΤΕ.

Στη τελετή παρευρέθηκαν η κα Σταυρούλα Αγγελοπούλου Υποδιευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΟΤΕ, η κα Κατερίνα Γατοπούλου Διοικήτρια α/α Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο κ. Πελεκούδας Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας και εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων και η κα Natasha Clive – Βρέκοσι Πρόεδρος του Σωματείου ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’.

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό video.

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=39322&subid=2&pubid=35865747


Φωτογραφίες

tep patras 1
tep patras 2
tep patras 3
tep patras 4
tep patras 5



Φωτογραφίες από τον εξοπλισμό του Παιδοαλλεργιολογικού Ιατρείου

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α