Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
02/2017Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Όμιλος ΟΤΕ)€ 40.000,00
Σύνολο€ 40.000,00


Ιανουάριος 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι παραδώσαμε την δέκατη τρίτη Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, με την οικονομική υποστήριξη του Ομίλου ΟΤΕ. 


29/03/2017

«…Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να έχεις μπροστά σου ένα τραυματισμένο ή βαριά άρρωστο παιδί και να μην έχεις τα μέσα να το βοηθήσεις. Αισθάνεσαι ανίκανος. Αισθάνεσαι το χρόνο να σε πιέζει ασφυκτικά. Και δεν μπορείς να βοηθήσεις πραγματικά.»


“Στην παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Καρπενησίου έχουμε το προνόμιο να διαθέτουμε εδώ και δύο μήνες ένα υπερσύχρονo εξοπλισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών , το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών και φροντίδας για τους μικρούς ασθενείς και τους επισκέπτες του δυσπρόσιτου Νομού Ευρυτανίας. Το έργο αυτό θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί από τους δημόσιους φορείς στους καιρούς που διανύουμε. Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη και καίρια υποστήριξη από την Πρόεδρο και την άρτια συνεργασία με το προσωπικό του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», ήταν και προσωπικά μεγάλη χαρά, η επικοινωνία μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας.”


Μαρία Παυλίδου
Συντονίστρια Παιδιατρικού Τμήματος Γ.Ν. Καρπενησίου


Φωτογραφίες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Omilos OTE Ypodomes Ygeias Nosokomeio Karpenisi 4
Omilos OTE Ypodomes Ygeias Nosokomeio Karpenisi 3
Omilos OTE Ypodomes Ygeias Nosokomeio Karpenisi 1
Omilos OTE Ypodomes Ygeias Nosokomeio Karpenisi 2

 

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α