Ενέργεια Αλληλεγγύης Visa Hellas

Η Visa και οι συνεργαζόμενες Τράπεζες στηρίζουν και φέτος το Σωματείο μας μέσα από το Πρόγραμμα «Ενέργεια Αλληλεγγύης Visa Hellas», βοηθώντας μας να εξοπλίσουμε τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών Παίδων στο Γ. Ν. Τρικάλων και στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα VISA Solidarity υποστήριξε περισσότερους από 850.000 ανθρώπους τα τελευταία 3 χρόνια. Η VISA μαζί με τις συνεργαζόμενες Τράπεζες υποστήριξαν 15 ΜΚΟ για την ανακούφιση ατόμων που έχουν ανάγκη. Τα τελευταία 3 χρόνια, με την υποστήριξη και δωρεά της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών ALPHA BANK, Attica Bank, Eurobank, HSBC, Postcredit, Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς, περισσότεροι από 850.000 δικαιούχοι είδαν τη ζωή τους να καλυτερεύει.

Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Ελλάδος, Βουλγαρίας και Κύπρου «Μαζί με όλους τους Οργανισμούς που ωφελήθηκαν, είδαμε την αξία της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεργαζόμαστε στενά με τις κοινότητες και τους Οργανισμούς για την υποστήριξη των κρίσιμων αναγκών αλλά και για τη δημιουργία εργατικού και επιχειρηματικού δυναμικού. Είναι μέσα στην κουλτούρα μας!»

Εκδήλωση για την «Ενέργεια Αλληλεγγύης Visa Hellas»

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 το Σωματείο μας παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Ενέργεια Αλληλεγγύης Visa Hellas», κατά την οποία αναφέρθηκε το έργο που υλοποιήσαμε χάρη στην χορηγία της Visa και των συνεργαζόμενων Τραπεζών.

visa 2018 for site

Ευχαριστούμε θερμά την Visa και τις συνεργαζόμενες Τράπεζες καθώς χάρη στην πολύτιμη συμβολή τους μπορέσαμε να υλοποιήσουμε έργα ζωτικής σημασίας.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α