Έκθεση φωτογραφίας για την ενίσχυση του Σωματείου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254 -Ταύρος από τις 8 έως τις 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Βλαχάκη με τίτλο «Φωτογραφιζώντας για τα παιδιά του κόσμου». Τα έσοδα της έκθεσης διετέθηκαν για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

«Φωτογραφίζωντας για τα παιδιά του κόσμου»

8-16 Δεκεμβρίου 2007
«Ελληνικός Κόσμος», Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος

Στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Ταύρος, από τις 8 έως τις 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας του κ. Γιάννη Βλαχάκη με τίτλο «Φωτογραφιζώντας για τα παιδιά του κόσμου».

Ο Γιάννης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με τη φωτογραφία. Για την έκθεση αυτή έχει επιλέξει φωτογραφίες από τα ταξίδια του στο Λάος, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Τουρκία, τη Συρία, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, την Υεμένη και την Περσία.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος».

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:

  • Δευτέρα-Τρίτη -Πέμπτη: 09:00 – 14:00
  • Τετάρτη-Παρασκευή: 09:00 – 21:00
  • Σάββατο: 12:00 – 18:00
  • Κυριακή: 10:00 – 16:00

Με την ευγενική υποστήριξη των:
ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, WIND, ATTRATTIVO κατασκευή εμπορία ενδυμάτων, DIMAND κατασκευαστική, PAPERS.GR ψηφιακές εκτυπώσεις, LA CHOCOLATIERE catering, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, PHAD δημιουργική διαφήμιση, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΩΣΜΩΣΗ – Κέντρο Τεχνών και Διαπολιτισμικής Αγωγής, PRESSIOUS ARVANITIDIS γραφικές τέχνες εκτυπώσεις, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, A. ΣΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. μεσιτικά και ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α