Εγκαίνια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ”ΠΑΓΝΗ”

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 εγκαινιάστηκε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ”ΠΑΓΝΗ” η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος ”Σταύρος Νιάρχος”.

Η ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” συνέβαλλε σημαντικά στο έργο αυτό καθώς προσέφερε πολλά μηχανήματα και εξοπλισμό στη νέα Μ.Ε.Θ. Οι προσπάθειες του Σωματείου συνεχίζονται ώστε να εξοπλιστεί η μονάδα αυτή με όλα τα απαραίτητα μηχανήματα.

Κατά την διάρκεια της τελετής μίλησαν ο Διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης, ο νέος Διοικητής ”ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου”, κ.Νίκος Χαριτάκης, ο απερχόμενος Διοικητής κ. Νίκος Κοκκίνης,ο κ.Χρήστος Καθάριος και η κα Λένια Βλαβιανού από το Ίδρυμα ”Σταύρος Νιάρχος”, ο κ. Διονύσιος Βρέκοσις από το Σωματείο ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”,ο κ. Ιωάννης Παπαδάτος από το Σωματείο ”ΠΝΟΗ” και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής Εντατικής Θεραπείας Πανεπιστημίου Κρήτης και Δ/ντης της νέας Μ.Ε.Θ. κ. Γεώργιος Μπριασούλης.

Επίσης στη τελετή παρευρέθηκε όλο το προσωπικό της Μ.Ε.Θ., η κα Εύα Ασημίνα Προϊσταμένη, Διευθυντές Κλινικών όπως της Παιδιατρικής κα Εύα Μαντζουράνη, ο Καθηγητής Χειρουργικής κ. Γ. Χαλκιαδάκης, Διευθυντές και Επιμελητές ΕΣΥ της Παιδιατρικής, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής κα Πρινάρη, ο Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Τσατσάκης, τομεάρχες, ιατροί, νοσηλευτές, ο εργολάβος μηχανικός του έργου κ. Α. Βαλάτσος, καθώς και οι γονείς των ασθενών.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α