Εγκαίνια Αίθουσας Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»

Το Δ. Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παν. & Αγλαΐας Κυριακού” και το Δ. Σ. του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” εγκαινίασαν, παρουσία του χορηγού, δωρητών και φίλων, την δεύτερη στην Ελλάδα, Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012. Η Αίθουσα αυτή πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”

Κατά την διάρκεια της τελετής, μίλησαν ο κ. Β. Κοντοζαμάνης, Διοικητής Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής ,ο κ. Χ. Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου, η κα Κ. Παπάζογλου, Διευθύντρια της ΜΕΘ του Νοσοκομείου και η κα N. Clive-Βρέκοσι, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, τονίζοντας την ουσιαστική σημασία μιας τέτοιας Αίθουσας, στην γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση των τραυματισμένων παιδιών και εξαίροντας την ευαισθησία και γενναιοδωρία του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Τέλος, μίλησε και ο κ. Γ. Αγουρίδης, μέλος του Δ. Σ. του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” τα τελευταία δύο χρόνια προσέφερε δύο Αίθουσες Επειγόντων Περιστατικών ως και ιατρικά μηχανήματα στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, συνολικής αξίας € 295.000.

egainia ak 1
egainia ak 2
egainia ak 3
egainia ak 4
egainia ak 6
egainia ak 7
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α