Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Νίκαιας

05/2021Εξοπλισμός Παιδιατρικού Ιατρείου (Δωρεά: Ανώνυμος Δωρητής)€ 2.000,00
Σύνολο:€ 2.000,0031/05/2021


Δεχθείτε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας για την ευγενική δωρεά του σωματείου σας στα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα, τα οποία φιλοξενούνται στις δομές μας.

Χαιρόμεθα ιδιαιτέρως, καθώς συνεισφέρετε εμπράκτως στην προσπάθεια την οποία καταβάλει η Εκκλησία της Ελλάδος, να δώσει στα παιδιά, πέρα από μία στέγη, τις βάσεις και τις ευκαιρίες να οικοδομήσουν έναν αξιοπρεπή βίο στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ προσωπικώς για το ανύστακτο ενδιαφέρον σας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα και εύχομαι όλα τα καλά του Θεού.


Με εξαιρετική τιμή,
Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυνεφάκης
Γενικός Διευθυντής της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ»Επίσκεψη στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Νίκαιας


Την Τρίτη 27 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων Νίκαιας της “Συνύπαρξις – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων” από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν επίσης η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κα Σοφία Βούλτεψη, η Ειδική́ Γραμματέας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, κα Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού́ Μετανάστευσης Ελλάδος, κ. Rocco Gianlucca, καθώς και ο Πρόεδρος της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ», Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Αθηναγόρας, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας, Αλέξιος.

Το νέο Παιδιατρικό Ιατρείο της Δομής εξοπλίστηκε πλήρως από το Σωματείο μας χάρη στην χορηγία ενός Ανώνυμου Δωρητή.Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α