Αρεταίειο Νοσοκομείο

Νεογνολογική Κλινική
04/2016Συσκευή ελέγχου επάρκειας και βελτίωσης τεχνικής αερισμού νεογνών (Δωρεά: Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη)€ 5.616,00
09/20182 Επιτραπέζιοι υπολογιστές€ 800,00
09/2018Πολυμηχάνημα€ 291,40
09/2018Προτζέκτορας€ 309,00
01/2022Συσκευή φωτοθεραπείας κλειστού τύπου (Δωρεά: ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε, ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – Καταστήματα Γαλαξίας)€ 14.499,32
Σύνολο€ 21.515,72


Δεκέμβριος 2022


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι προσφέραμε μία Συσκευή φωτοθεραπείας κλειστού τύπου στην Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταίειου Νοσοκομείου, με χορηγία της εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. και την υποστήριξη της εταιρείας ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – Καταστήματα Γαλαξίας.


21/06/2022

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη παραλάβαμε σήμερα στη Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο τη συσκευή εντατικής φωτοθεραπείας O’bloo LED, δωρεά του Σωματείου σας.
Στις εποχές που ζούμε με τα γνωστά προβλήματα υποχρηματοδότησης σε δημόσια νοσοκομεία, η ύπαρξη Σωματείων με το δικό σας πολύπλευρο έργο κάνει τη δουλειά μας πιο ασφαλή για τους μικρούς μας ασθενείς.
Τόσο οι συνεργάτες μου όσο και εγώ εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες μέσα από την καρδιά μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι το κάθε ευρώ που επενδύσατε σαν δωρεά προς την Κλινική μας έχει την καλύτερη ανταποδοτικότητα.
Ευχόμαστε να έχετε υγεία να συνεχίζετε το θεάρεστο έργο σας.

Πάντα με εκτίμηση,

Νικολέττα Ιακωβίδου
Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Νεογνολογίας ΕΚΠΑ
Διευθύντρια Νεογνολογικής Κλινικής
Αρεταίειο Νοσοκομείο25/05/2016

“Η Πρόεδρος Νατάσα Βρέκοσι και το ΔΣ του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» με μεγάλη προθυμία και ευαισθησία για τον τομέα της εκπαίδευσης στην ανάνηψη, ανταποκρίθηκε στην παράκληση για στήριξη μας προκειμένου η Νεογνολογική Κλινική του ΕΚΠΑ να αποκτήσει το εκπαιδευτικό εργαλείο SMART (βελτιώνει τις τεχνικές δεξιότητες του ανανήπτη στην υποστήριξη της αναπνοής του νεογνού στη γέννηση). Στις δύσκολες εποχές που ζούμε στη χώρα μας, το όραμα, ο ενθουσιασμός και η αποτελεσματικότητα κάποιων ανθρώπων έρχεται να κάνει το έργο μας πιο εύκολο.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά σας, θερμότατα συγχαρητήρια για το έργο σας και σας ευχόμαστε να έχετε υγεία, κουράγιο και δύναμη να το συνεχίσετε, για να μας θυμίζετε ότι δεν είμαστε μόνοι στο έργο μας και ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά!!!”

Νικολέττα Ιακωβίδου, MD, PhD
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Νεογνολογίας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιατρική Σχολή
Νεογνολογική Κλινική, Αρεταίειο ΝοσοκομείοΦωτογραφία εξοπλισμού

aretaieio


Φωτογραφίες Συσκευής φωτοθεραπείας κλειστού τύπου

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α