Απολογισμός 2015

Το Σωματείο συνεχίζει τις προσπάθειες του για την μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί στενά τις άμεσες ανάγκες των Παιδιατρικών Νοσοκομείων για να μπορέσει να προσφέρει τον εξοπλισμό που χρειάζονται, χρηματοδοτεί την εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικό πάνω στην αντιμετώπιση του παιδικού τραύματος και ενημερώνει τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την αποφυγή ατυχημάτων. Δυστυχώς όμως κάτω από τις δύσκολες και ρευστές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας το έργο μας γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς υπάρχουν πολλές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και η ανάγκη για την εκπαίδευση των ιατρών και για την ενημέρωση πάνω στην ‘’Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων’’ γίνεται όλο και πιο επιτακτική.


Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από το έργο του Σωματείου πάνω από 200.000 παιδιά.


Απολογισμός 1 Νοεμβρίου 2014 – 31 Οκτωβρίου 2015

Το Σωματείο κατάφερε να δημιουργήσει και να εξοπλίσει το έκτο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’ με την οικονομική υποστήριξη των εταιρειών ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’, ‘’Norton Rose Fulbright Greece’’ και του ‘’Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση’’.

Επίσης το Σωματείο προσέφερε εξοπλισμό στα ακόλουθα Νοσοκομεία:

– Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’

– Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

– Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

– Νοσοκομείο Παίδων ‘’Η Αγία Σοφία’’

– Νοσοκομείο ‘’Παίδων Πεντέλης’’

Πιο αναλυτικά το Σωματείο προσέφερε:


Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’:

– Μία πλήρη Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά:‘ ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’, ‘’Norton Rose Fulbright Greece’’ και του ‘’Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση’’) αξίας € 70.000.

– Ένα σύστημα ενδοοστικής έγχυσης (Δωρεά: ‘’Grace Foundation’’) αξίας € 848,70.

– 15 Κεντρικούς φλεβικούς καθετήρες (Δωρεά:’’TELEFLEX MEDICAL ΕΛΛΑΣ’’) αξίας € 667,89.


Στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας:

– Έναν Φορητό Αναπνευστήρα (Δωρεά:‘’OTE-COSMOTE’’) αξίας € 14.637.

– Έναν Καρδιογράφο (Δωρεά:‘’OTE-COSMOTE’’) αξίας € 1.107.


Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη:

– Ένα Σύστημα Χαρτογράφησης Φλεβών-Vein Viewer Vision 2 (Δωρεά:‘’OTE-COSMOTE’’) αξίας € 5.596,50.

– Ένα Διαδερμικό μετρητή χολερυθρίνης αξίας € 2.700.

– Συμπληρωματικός εξοπλισμός για το Vein Viewer Vision 2 (Δωρεά:‘’Invitromed’’) αξίας € 6.088,50.

Στο Νοσοκομείο Παίδων ‘’Η Αγία Σοφία’’:

– Ένα Χλωριδόμετρο (Δωρεά:‘’OTE-COSMOTE’’) αξίας € 10.510,97.

– Ένα φορητό καπνογράφο με οξύμετρο (Δωρεά: ‘’Grace Foundation’’) αξίας € 3.367,74.


Στο Νοσοκομείο ‘’Παίδων Πεντέλης’’:

– Έναν Υπερηχοτομογράφο (Δωρεά: ‘’ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε’’.) αξίας € 3.700.


Στην ‘’Ομάδα Αιγαίου’’:

– Παιχνίδια (Δωρεά: ‘’De Agostini’’) και T-shirts (Δωρεά: ‘’ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε.- ΦΙΕΡΑΤΕΞ’’) αξίας € 4.106.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με την χορηγία της εταιρείας ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο εξειδικευμένης υποστήριξης στα παιδιά A.P.L.S. (Advanced Pediatric Life Support) σε συνεργασία με την A.P.L.S. HELLAS, όπου συμμετείχαν 32 ιατροί, αξίας € 3.200.

Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ χρηματοδότησε τρία σεμινάρια A.P.L.S. (Advanced Pediatric Life Support) σε συνεργασία με την A.P.L.S. HELLAS (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης) όπου συμμετείχαν συνολικά 76 ιατροί συνολικής αξίας € 4.800.


ΠΡΟΛΗΨΗ

Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ συνέχισε συστηματικά τις παρουσιάσεις και τις διανομές ενημερωτικών φυλλαδίων σε σχολεία, εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων. Μέχρι σήμερα τις παρουσιάσεις έχουν παρακολουθήσει 37.629 μαθητές και 2.872 εκπαιδευτικοί και γονείς.

Για μία ακόμη χρονιά η τράπεζα ALPHA BANK ανέλαβε την χορηγία του προγράμματος ‘’Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων’’ αξίας € 10.000. Πραγματοποιήθηκαν 39 συνολικά παρουσιάσεις ( από 1 Νοεμβρίου 2014 έως 31 Οκτωβρίου 2015) τις οποίες παρακολούθησαν 2.458 παιδιά.

Τα Φυλλάδια μας ήδη διανέμονται σε σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς και Συλλόγους Γονέων κατά τις Παρουσιάσεις Πρόληψης Παιδικών Ατυχημάτων, που οργανώνει το Σωματείο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση παιδιών και γονέων. Επίσης τα φυλλάδια διανέμονται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (Νοσοκομεία, Ομίλους, Σχολεία, Παιδικούς Σταθμούς κτλ.).

Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς εκτυπώσαμε 30.000 Φυλλάδια ενός καινούριου τρίπτυχου φυλλαδίου με θέμα ‘’Το Κολύμπι Σώζει Ζωές’’ (Χορηγός: ’’Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση’’, αξία € 4.500).

Το συνολικό ύψος του ως άνω έργου του Σωματείου για τη φετινή χρονιά ανέρχεται στο ποσό των € 145.830.

Σήμερα, έχοντας βρει τους χορηγούς, ετοιμάζουμε ακόμη 4 ΤΕΠ. Επειδή τα έργα αυτά θα ολοκληρωθούν το έτος 2016 θα ανακοινωθούν αναλυτικά στον επόμενο Απολογισμό.
Τα Νοσοκομεία είναι τα κάτωθι:

– Το 7ο ΤΕΠ – στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών ‘’Καραμανδάνειο’’

– Το 8ο ΤΕΠ – στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

– Το 9ο ΤΕΠ – στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ‘’Αχιλλοπούλειο’’

– Το 10ο ΤΕΠ – στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Για τα 4 αυτά ΤΕΠ, το κόστος για την δημιουργία και τον εξοπλισμό τους θα ανέλθει στο ποσό των € 154.500.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τον Νοέμβριο του 2014 το κατάστημα ‘’VOURAKIS’’ θέλοντας να υποστηρίξει το έργο μας, για ακόμη μία χρονιά δημιούργησε και μας προσέφερε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί του 2015.

Από τις 15 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε ένα Bazaar στα γραφεία της Ασφαλιστικής Εταιρείας NN HELLAS για το προσωπικό της εταιρείας και για τους εξωτερικούς συνεργάτες της. Η εταιρεία NN HELLAS μας προσκάλεσε για 3η φορά να συμμετάσχουμε σε αυτήν την εκδήλωση.

Το Σωματείο οργάνωσε λαχειοφόρο αγορά εν όψει των Χριστουγέννων. Στις 20 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας η κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαχείου.

Για δεύτερη χρονιά οργανώσαμε λαχειοφόρο αγορά εν όψει του Πάσχα. Στις 2 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πασχαλινού λαχείου στα γραφεία μας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.

Στις 21 Απριλίου 2015 οι εταιρείες OTE και COSMOTE για ακόμη μία χρονιά στήριξαν το έργο Κοινωφελών οργανισμών μέσα από την εκδήλωση με μήνυμα «Όσα και αν προσφέρουμε στα παιδιά, πάντα θα μας προσφέρουν περισσότερα». Η ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους οργανισμούς.

Στις 7 Μαΐου 2015, παρευρεθήκαμε στην πλατεία Κοραή στην εκδήλωση του ‘’Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας – Πάνος Μυλωνάς (ΙΟΑΣ)’’ στα πλαίσια της 3ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις του Σωματείου αλλά και να λάβουν ενημερωτικό υλικό για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων.

Η ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ παρέδωσε φυλλάδια για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων, παιχνίδια και T-Shirts στην Ομάδα Αιγαίου και διανεμήθηκαν στα 11 νησιά που επισκέφτηκαν.(Κουφονήσι, Σίκινος, Θηρασιά, Ανάφη, Αστυπάλαια, Πάτμος, Αρκοί, Λειψοί, Αγαθονήσι, Φούρνοι, Θύμαινα).

Στις 9 Μαΐου 2015 ο Κύριος και η Κυρία Νίκου Γεωργακόπουλου βάπτισαν τον υιό τους Αντώνιο. Θέλοντας να ενισχύσουν το έργο μας, πρότειναν στους καλεσμένους αντί για δώρο να κάνουν μία κατάθεση στον λογαριασμό μας.

Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα της εταιρείας ΑΝΑΜΕΤ ‘’ CAR4CARE’’, με βάση το οποίο για κάθε αυτοκίνητο που θα παραδίδεται μέσω του προγράμματος για ανακύκλωση, η ΑΝΑΜΕΤ θα καταβάλλει το ποσό των € 50 στον κοινωνικό φορέα που θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου από τον κατάλογο φορέων που συνεργάζονται με το πρόγραμμα αυτό. Εάν σκέφτεστε ή γνωρίζετε κάποιον που θέλει να παραδώσει το αυτοκίνητο του για ανακύκλωση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.car4care.gr στην κατηγορία ”ΠΑΙΔΙ” επιλέγοντας την ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχύσετε το έργο μας και θα συνεισφέρετε παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στις 6 Ιουνίου 2015 το Σωματείο παρευρέθηκε στην 13η Γιορτή Εθελοντισμού όπου συμμετείχαν συνολικά 40 Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί με τους εθελοντές τους. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο των εθελοντικών οργανισμών, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού.

Επίσης παρευρέθηκε στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Capital Link CSRinGreece «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία», την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στο HILTON HOTEL.

Από τον Ιούλιο 2015 συμμετέχουμε σε ένα νέο πρόγραμμα της εταιρείας APPCO GROUP HELLAS η οποία διαθέτει προς πώληση κάποια προϊόντα. Η εταιρεία δίνει στο Σωματείο μας το 20% της καθαρής αξίας των προϊόντων αυτών ενισχύοντας έτσι το έργο μας.

Τη Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ‘’Ανδρέας Παπανδρέου’’ το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των εταιρειών ‘’Ελληνικά Πετρέλαια’’, ‘’Norton Rose Fulbright Greece’’ και του ‘’Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση’’. Κατά την διάρκεια της τελετής μίλησαν ο Διοικητής κ. Βασίλης Παπανικόλας, ο Προέδρος Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, κ. Χρήστος Μαντάς, ο Διευθυντής ΤΕΠ Γ.Ν.Ρόδου, κ. Γεώργιος Τριάντος και η Πρόεδρος μας κα Natasha Clive-Βρέκοσι.

Το Σωματείο μας συμμετέχει σε ένα νέο πρόγραμμα της PhilAction. Μέσω της PhilAction δίνεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να συνεισφέρει ενεργά στην βοήθεια των αδύναμων κοινωνικά ομάδων. Αυτό θα επιτυγχάνεται με την αποστολή των παραστατικών (αποδείξεις ή τιμολόγια αγοράς) των προϊόντων ή των υπηρεσιών μετά από τις συναλλαγές με τους εκάστοτε συνεργάτες τους οι οποίοι θα είναι αρωγοί του συγκεκριμένου εγχειρήματος. Μπορείτε να μας στηρίξετε φωτογραφίζοντας και στέλνοντας την απόδειξη από τις αγορές σας στην PhilAction (www.philaction.com).

Η ”Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” βραβεύτηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία “Υγεία και Πρόληψη” στο πλαίσιο των ”Hellenic Responsible Business Awards 2015” που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, στο Balux Prive. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικότητας όπου βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που επελέγησαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Προσφέραμε ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Χαλανδρίου για τους άπορους.

Παραδώσαμε φυλλάδια για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων στην Ομάδα Αιγαίου για να διανεμηθούν στην Αμοργό. Η Ομάδα Αιγαίου επισκέφτηκε, με πάνω από 70 εθελοντές, την Αμοργό από τις 8 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2015.

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ένα Bazaar με πολλά ρούχα για μικρούς και μεγάλους, βιβλία και παιχνίδια στο σπίτι του Κύριου και Κυρίας Θοδωρή Κουκουλά.

Οι γενναιόδωρες πρωτοβουλίες που προαναφέραμε μας βοηθούν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά να συνεχίσουμε το έργο μας και τις έχουμε απόλυτη ανάγκη για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά την προσοχή και την φροντίδα που τους αξίζει.

ΑΜΕΣΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

– Η ολοκλήρωση των 4 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών ( Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών ‘’Καραμανδάνειο’’, Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ‘’Αχιλλοπούλειο’’, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας) (προϋπολογισμός € 154.500).

– Η δημιουργία Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (προϋπολογισμός € 70.000).

– Ο εξοπλισμός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο ‘’Βοστάνειο’’ Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης. (προϋπολογισμός € 50.000)

– Η ολοκλήρωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου ”ΠΑΓΝΗ” με τον απαραίτητο εξοπλισμό. (προϋπολογισμός € 75.230)

– Η αγορά μηχανημάτων απαραίτητων για την κάλυψη ουσιαστικών και άμεσων αναγκών στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία. Τα σημερινά αιτήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ‘’Ιπποκράτειο’’) για τον εξοπλισμό που έχουν άμεσα ανάγκη ανέρχεται στο ποσό των € 46.350.

– Η χρηματοδότηση του προγράμματος ‘’Εκπαίδευση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους ενδιαφερόμενους να διευρύνουν τις γνώσεις των στην αντιμετώπιση επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών. Τα σημερινά αιτήματα για την χρηματοδότηση σεμιναρίων ανέρχεται στο ποσό των € 16.000 (για χειρουργούς ,ιατρούς και ιατρούς του Ε.Κ.Α.Β. σε όλα τα σεμινάρια A.P.L.S. εντός και εκτός Αθηνών).

– Η συνέχιση του προγράμματος ‘’Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων’’ με ομιλίες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία (προϋπολογισμός € 10.000).

Συνολικός προϋπολογισμός για την επίτευξη των παραπάνω στόχων: € 422.080.


ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Φέτος ενεγράφησαν 4 Ισόβια μέλη.

Επίσης αυτή τη χρονιά δημιουργήσαμε την ομάδα ‘’Φίλοι της Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος’’, τα μέλη της οποίας υποστηρίζουν το Σωματείο ετησίως με το ποσό των € 1.000. Λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας , είναι κάθε χρόνο όλο και πιο δύσκολο για το Σωματείο να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα καθώς και να αγοράσει εξοπλισμό μικρής αξίας για τα Νοσοκομεία (ο εξοπλισμός μεγάλης αξίας καλύπτεται από Εταιρείες και Ιδρύματα).Τα μέλη αυτής της ομάδας αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στήριγμα για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Για ακόμη μία χρονιά πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές προσκάλεσαν το Σωματείο μας για να ενημερωθεί ο κόσμος για την Πρόληψη των Παιδικών Ατυχημάτων. Το γεγονός αυτό μας χαροποίησε ιδιαιτέρως καθώς μέσα από αυτές μας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσουμε περισσότερους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για την ασφάλεια των παιδιών, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην μείωση των παιδικών ατυχημάτων.
Τα Χριστούγεννα, την Καθαρά Δευτέρα, το Πάσχα, το καλοκαίρι και με την έναρξη της σχολικής χρονιάς εφημερίδες και περιοδικά δημοσίευσαν άρθρα μας για την πρόληψη παιδικών ατυχημάτων. Τα άρθρα αυτά μπορείτε να τα βρείτε και στην ιστοσελίδα του Σωματείου .

ALPHA BANK – ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ

Η Alpha Bank συνεχίζει να μας υποστηρίζει έχοντας την “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” στην λίστα των Σωματείων στα οποία όλοι οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως της Alpha Bank (American Express, Visa, Mastercard) μπορούν να κάνουν δωρεά στο Σωματείο, εξαργυρώνοντας πόντους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΔΩΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Θα ήταν παράλειψη να μην τονίσουμε την υποστήριξη των φίλων του Σωματείου μας ως και τις δωρεές των.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τα μέλη μας, τους χορηγούς, τους δωρητές και τους φίλους, χάρη στους οποίους καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Θα θέλαμε να τους αναφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε θερμά:

– COSMOTE

– Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

– Κος Δημήτριος Σοφιανόπουλος – Norton Rose Fulbright Geece, Δικηγορική Εταιρεία

– ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α. Ε.

– Κος Γεώργιος-Ιπποκράτης Κλήμης

– Alpha Bank

– Κος Κωνσταντίνος Καλλίθρακας – Invitromed

– Grace Foundation

– Κος Κωνσταντίνος Κουλουβάτος – ΑΜΑΛΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.

– Κα Λήδα Βιτουλαδίτου, ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

– APPCO GROUP HELLAS

– Κος & Κα Ιωάννη Μενουδάκου

– Κος & Κα Αντώνη Βουράκη – Κατάστημα “VOURAKIS”

– NN HELLAS

– Κος Maurice Καπουάνο – ΚΑΠΟΥΑΝΟ ΜΕΣΙΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.

– Κος Λεωνίδας Γεωργόπουλος – Δικηγορικό Γραφείο ‘’Κυριακίδης – Γεωργόπουλος’’

– Κος & Κα Νίκου Γεωργακόπουλου

– Κος Λόης Κουλούρης

– Capital Link

– Global Sustain

– INTELLIGENT MEDIA ΕΠΕ

– Boussias Communications

– Το περιοδικό Marketing Week

– Κος Γεώργιος Γεράρδος, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α. Ε. Β. Ε.

– Κος Γεώργιος Βάρσος- ΒΑΡΣΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε.

– Κος & Κα Γεωργίου Πλακογιαννάκη

– Κα Μαριάννα Πετρίδη

– Κος Δημήτριος Ασημάκης

– Εστιατόριο Gaspar

– Public Cafe

– Holmes Place

– Ινστιτούτο Renato

– OK ANYTIME MARKETS A.E.

– GEORGES COIFFURES

– FIVETWENTY

– Κα Κατερίνα Γκριντζά

– Κος Μιχαήλ Μαυράκης

– Εταιρεία VIGOSS

– Κα Ελένη Λαμπρίδη

– Κα Εύη Ψαθίδου – La Chocolatiere

– Studio 7 Florescence

– ANAMET

– Philaction

– TELEFLEX MEDICAL ΕΛΛΑΣ

– Κος Αργύρης Διαμαντής – ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε.- ΦΙΕΡΑΤΕΞ

– De Agostini

– FEVRONIA LUXURY CONCEPTS

– Κος Βασίλης Νικολάκης – Ballonoorama

Χορηγοί Επικοινωνίας:

– Mega Channel

– ΝΕΡΙΤ

– SKAI

– Global TV

– Sofokleous.gr

– Ραδιόφωνο Αθήνα 984

– Ραδιόφωνο Alpha 989

– Ραδιόφωνο Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2

– Ραδιόφωνο Skai 100,3

– Εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”

– Εφημερίδα ‘’Δημοκρατία’’

– Εφημερίδα ‘’Espresso’’

Το 2016 πιστεύουμε ότι θα είναι μία πολύ δημιουργική χρονιά καθώς το Σωματείο έχει ήδη καταφέρει να πετύχει αρκετούς στόχους του. Η συμπαράσταση σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας. Σας ευχαριστούμε πολύ καθώς χωρίς εσάς δεν θα ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν όλα αυτά τα τόσο σημαντικά έργα. Ευελπιστούμε να έχουμε και πάλι την πολύτιμη στήριξη σας ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά την προσοχή και την ιατρική φροντίδα που έχουν απόλυτα ανάγκη.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

 

         Natasha Clive – Βρέκοσι                                               Μιχάλης Σαρρής
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου                 Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α