3o Santa Run Athens

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας υποδέχθηκε τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάχθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

santa meta 4
santa meta 5
santa meta 6
santa meta 7
santa meta 8

25 Νοεμβρίου 2016

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το κέντρο της Αθήνας θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς. Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 3ο Athens Santa Run, βραβευμένο με Silver Award στην κατηγορία Seasonal Event στα Event Awards 2016, μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης Δήμου Αθηναίων. Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!

H διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων). Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, κ. Χρήστος Τεντόμας, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για ακόμη μια χρονιά μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε το παρόν και να συμβάλουμε στο πιο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας στηρίζοντας παράλληλα φορείς κοινωνικού χαρακτήρα. Σαν Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είμαστε πάντοτε στο πλευρό καινοτόμων πρωτοβουλιών που προωθούν τους σκοπούς και την αποστολή μας».

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός στη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα. Συνεπείς με το motto μας “enjoy the journey” καλούμε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ένα “Αγιοβασιλιάτικο ταξίδι” στο κέντρο της Αθήνας για να υποδεχθούμε με τον πιο εορταστικό και δραστήριο τρόπο τα Χριστούγεννα».

Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχουσες στο Santa Run Athens θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα νύχια τους σε χριστουγεννιάτικα χρώματα με τα προϊόντα ESSIE. Ένα μοντέλο της σουηδικής premium μάρκας VOLVO θα χρησιμοποιηθεί ως πλοηγός του αγώνα αλλά και για να δώσει ένα διαφορετικό τέμπο στους συμμετέχοντες. Οι Αϊ Βασίληδες θα δροσιστούν για ακόμη μια φορά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στις πανέμορφες αντίκες τους. Η Coca Cola στηρίζει την πρωτοβουλία στo πλαίσιo της δέσμευσης της για έναν πιο υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα Village Cinemas, ενώ τη μουσική κάλυψη του αγώνα θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Abbey Road Radio.

santa afisa
santa 1
santa 2
Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α