10ο Ιατρικό Σεμινάριο A.P.L.S.

To Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» σε συνεργασία με τα Ερευνητικό Πειραματικό Τμήμα της “ELPEN A.E.” διοργάνωσε στις 8, 9 & 10 Ιουνίου, 2007 σεμινάριο Advanced Pediatric Life Support (A.P.L.S.).

APLS-10jun07 l

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερευνητικού – Πειραματικού Τμήματος της “ELPEN A.E.” με την αφιλοκερδή συμμετοχή τόσο εθελοντών εκπαιδευτών του Πανεπιστημίου South Florida όσο και εθελοντών Ελλήνων ιατρών εκπαιδευτών, μελών του Σωματείου.

Τo σεμινάριο αυτό είναι ένα εντατικό τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης ιατρών στον τομέα της Παιδιατρικής Ανάνηψης και της Αντιμετώπισης των Παιδιατρικών Επειγόντων Περιστατικών, συνδυάζοντας θεωρία και πρακτική εξάσκηση.

Είκοσι έξη ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από όλη την Ελλάδα και δύο εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παρακολούθησαν το σεμινάριο, ενώ άλλοι 348 γιατροί έχουν ήδη εκπαιδευτεί στα εννέα προηγούμενα A.P.L.S. που έχει οργανώσει το Σωματείο από το Μάρτιο του 2000. Χορηγός του σεμιναρίου ήταν η εταιρεία la Chocolatiere.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α