Πασχαλινό Λαχείο 2020

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου μας η κλήρωση του Πασχαλινού Λαχείου.


Δείτε τους λαχνούς που κερδίζουν εδώ.


01/04/2020


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ


Αγαπητοί Φίλοι,

Δυστυχώς λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει προκαλέσει η πανδημία Covid-19, το φετινό Πάσχα δεν θα εορταστεί όπως συνήθως. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να αντικαταστήσουμε τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς που ήταν Πασχαλινές Λαμπάδες (Αρ. 122-134) με άλλα δώρα.

Μπορείτε να δείτε την ανανεωμένη λίστα με τα δώρα μας εδώ.


04/03/2020

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μας, στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει πόρους για τις δράσεις του, διενεργεί την ετήσια

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Φέτος ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και για το Περιφερειακό Ιατρείο Τήλου. Η υποστήριξή σας τη φετινή χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντική, και αν μπορούσατε να μας βοηθήσετε προωθώντας λαχνούς σε συγγενείς, φίλους και εταιρικούς σας συνεργάτες, θα ήμασταν ιδιαίτερα ευγνώμονες!

Το Πασχαλινό Λαχείο της «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος» στηρίζουν κάθε χρόνο όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολλές εταιρείες που αγοράζουν λαχνούς ως εταιρικό δώρο για τους εργαζομένους τους για το Πάσχα.

Φέτος, στηριζόμαστε στην βοήθεια και στη γενναιοδωρία σας περισσότερο από ποτέ!

Αξία λαχνού: € 2. Μπλοκ με 50 λαχνούς: € 100.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία του Σωματείου μας την Τρίτη 7 Απριλίου 2020,στις 14:00.

Τα δώρα που θα κληρωθούν μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από τα γραφεία μας, ή να μας καλέσετε και να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα (Τηλ.: 210-6741933 & 210-6740118).


Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεχή υποστήριξή σας
και σας ευχόμαστε


Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος»

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α