ΘΑΛΗΣ ΙΙ – Χαρτογράφηση & Αξιολόγηση Ελληνικών Μη-Κερδοσκοπικών Οργανώσεων

Η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” συμμετείχε στο πρόγραμμα “ΘΑΛΗΣ ΙΙ- Χαρτογράφηση & Αξιολόγηση Ελληνικών Μη-Κερδοσκοπικών Οργανώσεων” που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση HIGGS σε συνεργασία με ερευνητές από 3 πανεπιστήμια και χρηματοδοτήθηκε από τα Κοινωφελή Ιδρύματα: ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.  

Συνολικά 107 Οργανώσεις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία αξιολόγησης του προγράμματος, επιλέγοντας τα πεδία δραστηριοποίησης που αντιστοιχούν στο έργο τους.

Το Σωματείο μας αξιολογήθηκε σε δύο πεδία δραστηριοποίησης (Εκπαίδευση και Υγεία), λαμβάνοντας και στα δύο πεδία τη βαθμολογία των 4 αστέρων, η οποία ήταν  η υψηλότερη βαθμολογία που συγκεντρώθηκε από τις ΜΚΟ που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, 4 αστέρια έλαβαν μόνο 9 ΜΚΟ (από τις 42) στο πεδίο ΥΓΕΙΑ και 12 ΜΚΟ (από τις 51) στο πεδίο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.


Διαβάστε εδώ τα συνολικά αποτελέσματα της έρευνας

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α