Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

10/2019Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Όμιλος ΟΤΕ)€ 26.508,98
Σύνολο€ 26.508,98


Φεβρουάριος 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ανακαινίσαμε και εξοπλίσαμε την 31η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, με δωρεά στο Σωματείο μας από τον Όμιλο ΟΤΕ.



07/01/2021

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πλήρη, σύγχρονη και πρότυπη διαμόρφωση του τμήματος επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών καθώς και για τον πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Η αξία της δωρεάς είναι ανυπολόγιστη στην παροχή πρώτων βοηθειών στους παιδιατρικούς ασθενείς, στις συνθήκες εργασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και στην ψυχολογία των μικρών ασθενών και των γονέων τους. Για αυτό, σημαντικό είναι, να σας μεταφέρουμε την ευχάριστη έκπληξη, το θαυμασμό και τις ευχαριστίες των παιδιών και των γονέων τους.

Η εξαίρετη δράση σας και η ανιδιοτελής προσφορά σας, μας δίνει δύναμη, κουράγιο αλλά και εφόδια στο έργο μας. Το Σωματείο σας, η Πρόεδρος και οι συνεργάτες είστε ένα φωτεινό ουράνιο τόξο για τις επαρχιακές δομές υγείας, που μας υπενθυμίζει ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι με όραμα και διάθεση για προσφορά.


Τζιρά Δέσποινα
Παιδίατρος – Εντατικολόγος
Επιμ. Α
Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών



Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α