Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαφονήσου

10/2022Εξοπλισμός Παιδιατρικού Ιατρείου (Δωρεά: COSMOTE)€ 9.874,36
10/2023Συμπληρωματικός Εξοπλισμός για το Παιδιατρικό Ιατρείο (Δωρεά: Ομάδα “Φίλοι της Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος” & Τμήμα 6β Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών)€ 640,00
Σύνολο:€ 10.514,3611/09/2023

Ο Δήμος Ελαφονήσου σε συνεργασία με το Π.Π.Ι Ελαφονήσου, σας ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση στο αίτημα δωρεάς ενός Φορείου επειγόντων, προς το Παιδιατρικό Ιατρείο.
Η πολύτιμη προσφορά σας συνέλαβε για άλλη μια φορά στην μεταφορά και διακομιδή επειγόντων περιστατικών – συμπολιτών του νησιού μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσετε το έργο σας με την ευαισθησία που σας διέπει για την ενδυνάμωση των νησιώτικων περιοχών και την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Υγείας.

Με εκτίμηση,
Ευσταθία Λιάρου
Δήμαρχος ΕλαφονήσουΦωτογραφία
Φεβρουάριος 2023


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδιατρικό Ιατρείο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ελαφονήσου, με δωρεά στο Σωματείο μας από την εταιρεία Cosmote.27/10/2022

Με την παρούσα εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την άμεση ανταπόκρισή σας σε πρωτοβουλία του αγροτικού ιατρού κου Καλαμπαλίκη Ιωάννη που υπηρετεί στο Π.Π.Ι. Ελαφονήσου, σχετικά με την χορηγία παιδιατρικού εξοπλισμού και εκσυγχρόνισης του ιατρείου μας -σύμφωνα με τις ανάγκες / ελλείψεις του- ύψους 10.000 ευρώ.
Η εν λόγω χορηγία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την πολύπλευρη ευαισθησία που διέπει τον Φορέα σας, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εύρυθμη λειτουργία των Παιδιατρικών Τμημάτων της Χώρας μας αλλά και το Π.Π.Ι. Ελαφονήσου, ως μοναδική Δημόσια Δομή Υγείας στον τόπο μας.
Ευχόμαστε εκ βάθους καρδίας να συνεχίσετε το έργο σας, να διατηρήσετε τον βηματισμό σας και να δυναμώνετε τις δράσεις σας επ’ ωφελεία της περίθαλψης των παιδιών μας (μόνιμων και επισκεπτών) αλλά και του δύσκολου έργου των αγροτικών ιατρών μας.


Με εκτίμηση,
Ευσταθία Λιάρου
Δήμαρχος Ελαφονήσου28/06/2022

…Εκ μέρους της διεύθυνσης του κέντρου υγείας Νεάπολης και ΠΠΙ Ελαφοννήσου, των μόνιμων κατοίκων ως και των χιλιάδων επισκεπτών της όμορφης Ελαφονήσου, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», ώστε να αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες υγείας ειδικά σε απομακρυσμένες και νησιωτικές περιοχές της πατρίδας μας σαν τη δική μας.

Με την ολοκλήρωση της σωτήριας προς το ΠΠΙ Ελαφονήσου, δωρεάς σας θα επανέλθουμε με πλήρη αναφορά όλων των συντελεστών αυτής.


Μετά τιμής,
Ιωάννης Μιχαλέτος
Διευθυντής Παιδίατρος
Συντονιστής Επιστημονικής Λειτουργίας ΚΥ Νεάπολης


Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α