Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων

07/2023Εξοπλισμός Παιδιατρικού Ιατρείου (Δωρεά: Εταιρεία MYTILINEOS)€ 6.715,41
Σύνολο:€ 6.715,41Απρίλιος 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι προσφέραμε απαραίτητο εξοπλισμό στα Παιδιατρικά Ιατρεία του Κέντρου Υγείας Ιάσμου και του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας – Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων, με την οικονομική υποστήριξη της Eταιρείας MYTILINEOS.
22/06/2023

Εκ μέρους του παιδιατρικού τμήματος της Ν.Μ. Μολάων – Γ.Ν Λακωνίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και την Εταιρεία MYTILINEOS για την πρωτοβουλία δωρεάς ιατρικού παιδιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας.

Η δωρεά αυτή έρχεται να συμβάλλει στην προσπάθεια οργάνωσης και ενίσχυσης του παιδιατρικού τομέα του νοσοκομείου μας, την εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και κυρίως στην αντιμετώπιση επειγόντων παιδιατρικών περιστατικών από όλο το νομό Λακωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά ιδιαιτέρως για τη δωρεά του αυτόματου απινιδωτή, του καρδιογράφου, του παιδιατρικού οξύμετρου, του φορητού ωτοσκοπίου, του πιεσόμετρου, του φορητού τροχήλατου επειγόντων καθώς και όλου του λοιπού εξοπλισμού που πλέον είναι στην διάθεσή μας και ήταν απολύτως απαραίτητα.

Με εκτίμηση,
Άζμι Φάρ, Διευθυντής Παιδίατρος
Αθηνά Πεττάκου, Επιμελήτρια Ειδ. Msc ΠαιδίατροςΦωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α