Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
06/2016Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: MarBella Corfu Hotel)€ 55.825,73
07/2018Φορητός αναπνευστήρας νεογνών (Δωρεά: Ζωοδόχος Πηγή)€ 8.928,00
Σύνολο€ 64.753,73

Ιούνιος 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι παραδώσαμε την δωδεκάτη Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Το έργο υλοποιήθηκε με την ευγενική προσφορά του ξενοδοχείου MarBella Corfu.

Εγκαίνια του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Τη Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 εγκαινιάστηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία του Ξενοδοχείου MarBella Corfu.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος. Παρευρέθησαν o κ. Βασίλειος Δρακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ξενοδοχείου MarBella Corfu, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Σπύρος Δερδεμέζης, ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Δημήτρης Κωστακιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολέτα Πανδή, ο Δήμαρχος Κερκύρας κ. Κώστας Νικολούζος, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής κα Ιμμακολάτα Ντεμάτζιο και η κα Natasha Clive – Βρέκοσι Πρόεδρος του Σωματείου ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’.

Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος και η σύζυγος του, η κα Χριστίνα Δρακοπούλου, ο κ. & κα Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, ο κ. & κα Γεωργίου Δαυίδ και ο κ. & κα Λεωνίδα Γεωργόπουλου.


     

kerkyra 3
kerkyra 6


       

 

kerkyra 4
kerkyra 5


       

kerkyra 10

        

kerkyra 11
kerkyra 12

        

kerkyra 14
kerkyra 9


 

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α