Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα”

Παιδιατρική Κλινική
04/2018Αναλώσιμα υλικά (Δωρεά: ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, INTERAMERICAN)€ 1.998,50
05/2018Nοσοκομειακός ξενοδοχειακός εξοπλισμός (μεταχειρισμένος) (Δωρεά: ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ)€ 5.800,00
09/2018Εξοπλισμός Παιδιατρικής Κλινικής (Δωρεά: ΤHE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA)€ 16.267,20
10/2019Απινιδωτής€ 1.597,12
06/2022Συμπληρωματικός εξοπλισμός Παιδιατρικής Κλινικής (Δωρεά: THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA)€ 7.602,76
Σύνολο€ 33.265,58


11/03/2022

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την διαχρονική βοήθεια στην λειτουργία του Παιδιατρικού μας Τμήματος. Πολλά, αν όχι τα περισσότερα, από τα μηχανήματά μας έχουν αποκτηθεί από τις δωρεές του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”. Πάντα είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας να σταθούμε, με υπευθυνότητα και υψηλού επιστημονικού επιπέδου υπηρεσίες, δίπλα στο πάσχον παιδί, ηλικίας 0 ημερών έως 16 ετών, σε μια περιοχή που δεν διαθέτει Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Παίδων.


Βασιλική Γκέτση
Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής
Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα”Οκτώβριος 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα την Παιδιατρική Κλινική και το Τμήμα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα” με την υποστήριξη της “The Hellenic Initiative Australia”.


Εκδήλωση για τον εξοπλισμό της Παιδιατρικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» πραγματοποιήθηκε τιμητική εκδήλωση για την δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην Παιδιατρική Κλινική και στο Τμήμα Νεογνών από την “THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA” μέσω του Σωματείου ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» εξυπηρετεί ασθενείς από όλη την Ήπειρο, αλλά και την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Δ. Ελλάδας, Ιονίων Νήσων ακόμα και την Αλβανία. Ο εξοπλισμός της Παιδιατρικής Κλινικής και του Τμήματος Νεογνών του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» με τα απαραίτητα μηχανήματα ήταν μια επιτακτική και επείγουσα ανάγκη που αναμένεται να ωφελήσει πάνω από 9.000 παιδιά το χρόνο.

Ευχαριστούμε θερμά την “THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA’’ καθώς χάρη στην πολύτιμη συμβολή της μπορέσαμε να υλοποιήσουμε ακόμα ένα σημαντικό έργο για την υγεία των παιδιών μας.

Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι οι Έλληνες ομογενείς από την Αυστραλία βρίσκονται στο πλευρό της χώρας μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές και βοηθούν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η ΤΗΙ Αυστραλίας, δώρισε συνολικά $48,000, για την κάλυψη της αγοράς εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού για τις Παιδιατρικές Κλινικές και για τις Μονάδες Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

Η παράδοση του εξοπλισμού στο Γ.Ν. Καστοριάς ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο με μία τιμητική εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκε η Dr Helen Zorbas, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΗΙ Australia, διακεκριμένη ογκολόγος και CEO του Cancer Australia.

Καλωσορίζοντας την υποστήριξη από την THI Αυστραλίας, η Πρόεδρος του Σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, κα Natasha Clive – Βρέκοσι, δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η ΤΗΙ Αυστραλίας υποστηρίζει τον οργανισμό μας και έχει βοηθήσει αυτά τα δύο τοπικά νοσοκομεία που βρίσκονταν σε μεγάλη ανάγκη.»

Το Σωματείο ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ έχει στόχο την μείωση των παιδικών ατυχημάτων και την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών. Στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας, τα τελευταία 8 χρόνια έχει αναβαθμίσει και εξοπλίσει 45 Παιδιατρικά Τμήματα σε 39 Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ανά την Ελλάδα.


ioannina 1
ioannina 2
ioannina 3
ioannina 4Φωτογραφία του απινιδωτήΦωτογραφίες συμπληρωματικού εξοπλισμού Παιδιατρικής Κλινικής

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α