Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων

04/2024Ανακαίνιση & Εξοπλισμός Παιδιατρικού Ιατρείου (Δωρεά: Εταιρεία MYTILINEOS) € 18.500,00
Σύνολο: € 18.500,00


Απρίλιος 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ανακαινίσαμε και εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδιατρικό Ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, με την οικονομική υποστήριξη της Εταιρείας MYTILINEOS.12/04/2024

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική προσφορά τους, το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» καθώς και την εταιρεία MYTILINEOS Energy & Metals που με την ευγενική χορηγία τους, καλύπτονται άμεσες ανάγκες του Παιδιατρικού Ιατρείου της Νοσηλευτικής μας Μονάδας.
Αυτή η πράξη προσφοράς, θα εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος των πολιτών της Νότιας Ηλείας και θα συμβάλλει στη μείωση των Παιδιατρικών Περιστατικών προς τη Ν.Μ. Πύργου.

Αριστέα Παπαδοπούλου
Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Κρεστένων


Εγκαίνια του Παιδιατρικού Ιατρείου

Την Παρασκευή 17 Μαΐου εγκαινιάστηκε το Παιδιατρικό Ιατρείο του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων, το οποίο ανακαινίστηκε από το Σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” με την οικονομική υποστήριξη της Εταιρείας MYTILINEOS.

Την τελετή των εγκαινίων ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Η ανακαίνιση περιλάμβανε τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, τη βελτίωση των υποδομών και τη δημιουργία ενός φιλικού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά.

Ο παιδικός πληθυσμός που εξυπηρετείται από το Παιδιατρικό Ιατρείο της Νοσηλευτικής Μονάδας ξεπερνάει τα 3.000. Το ανακαινισμένο Ιατρείο θα προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες και θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των παιδιών της περιοχής.ΦωτογραφίεςΕγκαίνια

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α