Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Φιλιατών

10/2018Εξοπλισμός Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ», Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ)€ 14.261,80
Σύνολο€ 14.261,80

Φεβρουάριος 2019


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε την 22η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Φιλιατών, με δωρεά στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ» που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ.


22/05/2019

Εκ μέρους του Ιατρικού, Νοσηλευτικού προσωπικού και εμού προσωπικά, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες για τη δωρεά εξοπλισμού στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παιδιατρικού Τμήματος του Γ.Ν. – Κ.Υ. Φιλιατών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Πρόεδρο κ. Natasha Clive Βρέκοσι και στις Συντονίστριες των προγραμμάτων κ. Νίκη Ζολώτα και κ. Ευγενία Μπουσουλέγκα για την επιτυχή κατάληξη της δωρεάς. Με τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου από την εποχή που πρωτοσυνεργαστήκαμε (2016) ως Διοικητής στο Γ.Ν. Κέρκυρας. Σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σας και θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια.

O Διοικητής
Του Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Φιλιατών  
Σπύρος  Δερδεμέζης


Φωτογραφίες

filiates 1c
filiates 2b
filiates 5b

  

filiates 4b
filiates 3

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α