Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

05/2021Φορητή θερμοκοιτίδα (Δωρεά: Όμιλος ΟΤΕ)€ 11.532,00
Σύνολο:€ 11.532,0006/09/2021


Ως εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την δωρεά του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» – με τη δωρεά του Ομίλου ΟΤΕ – προς το Νοσοκομείο μας, συγκεκριμένα:
«Μία φορητή θερμοκοιτίδα με τροχήλατη βάση, … για την Παιδιατρική Κλινική».
Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή σας, καθώς το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για το Νοσοκομείο μας, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στο πλαίσιο της τρέχουσας πρωτοφανούς κρίσης στη Δημόσια Υγεία λόγω της πανδημίας που προκλήθηκε από τον νέο ιό Covid-19.
Κάποιες στιγμές, το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στους κατοίκους του Νομού Δράμας, κινδυνεύει να γίνει αβάσταχτο, αλλά ελαφρύνεται τα μάλα από πρωτοβουλίες σαν την δική σας και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το, καθ’ ομολογία στην παρούσα περίοδο, δύσκολο έργο μας.
Για το Νοσοκομείο του Νομού μας, η ευαισθησία και η αλληλεγγύη όλων των δωρητών, αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για ένα ευοίωνο μέλλον.
Σας ευχόμαστε υγεία και ευημερία!


Ευγνώμων,
Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου
Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας07/09/2021


Ευχαριστούμε για τη δωρεά της φορητής θερμοκοιτίδας που είναι άκρως απαραίτητη για τη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του ΓΝ Δράμας.
Διευκολύνετε με αυτήν κατά πολύ την αντιμετώπιση των πρόωρων νεογνών από εμάς και τη διακομιδή τους σε Μονάδες Εντατικής Νεογνών.


Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Μπαμπαλής
Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής, Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Φωτογραφία


Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α