Η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2020!


06/10/2020

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2020

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020, που ήταν προγραμματισμένος για τις 7-8 Νοεμβρίου, δυστυχώς ματαιώθηκε.

Οι συμμετέχοντες της ομάδας μας έχουν λάβει ενημέρωση σχετικά με την ακύρωση της εγγραφής τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή με την ομάδα της “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”, καθώς και την οινοποιία Μπουτάρη για τη συνεχή στήριξή της.

Ευελπιστούμε να τρέξουμε όλοι μαζί το 2021!


08/07/2020

Η ομάδα της “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος” θα τρέξει στον Μαραθώνιο Αθήνας 2020 το Σάββατο 7 Νοεμβρίου (αγώνας 10km) & την Κυριακή 8 Νοεμβρίου (αγώνας 5km και κλασσικός Μαραθώνιος), συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Συνεργαζόμενων ΜΚΟ Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου Αθήνας.

Ελάτε κι εσείς να τρέξετε μαζί μας για την ενίσχυση του έργου μας!

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, έως τις 27 Ιουλίου, επιλέγοντας όποιο αγώνισμα επιθυμείτε και τρέξτε με την ομάδα της “Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος”.


Η οινοποιία Μπουτάρη συνεχίζει να υποστηρίζει την ομάδα μας προσφέροντας τα t-shirts του αγώνα.

Η διοργάνωση του αγώνα είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την ασφάλεια των δρομέων, αλλά και του ευρύτερου κοινού, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και τα ισχύοντα Πρωτόκολλα, με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου Εκτός Σταδίου που κατέθεσε ο ΣΕΓΑΣ και εγκρίθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και όλους τους αρμόδιους φορείς.


Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α