Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης “Μαμάτσειο”

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
05/2020Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.)€ 24.999,83
05/2021Συσκευή ανίχνευσης φλεβών (Δωρεά: Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη)€ 4.216,00
Σύνολο:€ 29.215,83


Νοέμβριος 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ανακαινίσαμε και εξοπλίσαμε την 37η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», με δωρεά της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια.


13/11/2020

To “Mαμάτσειο” Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης με την παρούσα θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στο σωματείο “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος”, το οποίο με την υποστήριξη του ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια”, προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία – δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης.
Η δωρεά πέραν της παροχής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνει και οικοδομικές παρεμβάσεις καθώς και την πλήρη ανακαίνιση νέου χώρου που διαμορφώθηκε ως αίθουσα Επειγόντων Παιδιατρικών Περιστατικών. Δημιουργήθηκε έτσι ένας σύγχρονος χώρος που εξασφαλίζει εξαιρετική λειτουργικότητα, άνεση και προστασία των ασθενών. Ταυτόχρονα αναβαθμίζει σημαντικά τη δυνατότητα παροχής σωστών υπηρεσιών από το προσωπικό της κλινικής στους μικρούς ασθενείς που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
Η κοινωνική ευαισθησία και η ανθρωπιστική δράση του σωματείου “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” και του ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια” αναδεικνύεται για άλλη μια φορά μέσω αυτής της προσφοράς στο Γ.Ν. Κοζάνης.

Λιάνα Αικατερίνη
Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής

Γκανάτσιος Στέργιος
Διοικητής


Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α