Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας “Άγιος Γεράσιμος”

05/2020Εξοπλισμός Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη)€ 24.055,12
Σύνολο:€ 24.055,12


Ιούλιος 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε την 34η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας «Άγιος Γεράσιμος», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη.


11/09/2020

Η Δ/ντρια της Π/Δ Κλινικής του Γ.Ν. Κεφαλληνίας Δανελάτου Καλυψώ, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» για την παροχή πλήρους ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο τμήμα των Επειγόντων Παιδιατρικών περιστατικών.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη της προέδρου Natasha Clive – Βρέκοσι καθώς και των μελών του σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» απέναντι στην κοινωνία αποδεικνύονται για μία ακόμα φορά με αυτή την κοινωνική προσφορά. Μια δωρεά που, στην δύσκολη εποχή που ζούμε, αποτελεί για τον τόπο μία έμπρακτη απόδειξη του ανθρωπιστικού οράματος του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» καθώς και του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, που υποστήριξε τη δράση αυτή με σκοπό την προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Ευχαριστούμε από Καρδιάς,

Καλυψώ Δανελάτου
Δ/ντρια της Π/Δ Κλινικής Γ.Ν. Κεφαλληνίας


Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α