Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Ν. Μ. Άργους

05/2020Εξοπλισμός Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Δωρεά: THE HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA)€ 10.742,88
Σύνολο:€ 10.742,88


Ιούλιος 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε την 35η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας – Νοσηλευτική Μονάδα Άργους με την υποστήριξη της “The Hellenic Initiative Australia”.


03/08/2020


Αξιότιμη κα πρόεδρε, αγαπητά μέλη του Σωματείου «Αντιμετώπιση του Παιδικού τραύματος»,

Η πολύτιμη στήριξή σας στη δημιουργία του ΤΕΠ για το παιδικό τραύμα ήταν καθοριστική. Εμφανιστήκατε προ ενός έτους, ως από μηχανής θεός, την εποχή που η προσφορά και η στήριξη στις Υπηρεσίες Υγείας ήταν φειδωλή. Ενσκήψατε στην ανάγκη των νοσηλευτικών μονάδων της Αργολίδας και ανταποκριθήκατε στο μέγιστο εξοπλίζοντας και τα δύο νοσοκομεία με τον βασικό εξοπλισμό αντιμετώπισης του παιδικού τραύματος στον χώρο των επειγόντων των νοσοκομείων. Για πρώτη φορά,  οι νοσηλευτικές μονάδες στην Αργολίδα διαθέτουν ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής για την παροχή βοήθειας στους μικρούς ασθενείς.

Από την Τρίτη 28-7-2020 λειτουργεί ολοκληρωμένα πλέον, το παιδικό τραύμα εντός των ΤΕΠ της ΝΜ Άργους. Ευχαριστούμε πολύ εσάς και τους διακριτικούς δωρητές για τον εξοπλισμό αλλά κυρίως για το πλεόνασμα ανθρωπιάς. Η προσφορά σας μας δίνει την δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, όχι μόνο επειδή μας παρέχετε τα μέσα να το κάνουμε αλλά κυρίως επειδή  αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την προσπάθεια.

… Η προσπάθειά σας είναι πραγματικά αξιέπαινη, συνεχίστε το έργο σας για περισσότερα παιδικά χαμόγελα.


Με εκτίμηση,
Κουκουφιλίππου Ιωάννης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Msc, Υποδιευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας, Γ.Ν. Αργολίδας


Φωτογραφίες

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α