Πασχαλινό Λαχείο 2021

Την Τρίτη 20 Απριλίου 2021 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Πασχαλινού Λαχείου στα γραφεία του Σωματείου μας.

Δείτε εδώ τους λαχνούς που κέρδισαν.

Δείτε εδώ την λίστα με τα δώρα.18/03/2021

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μας, στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει πόρους για τις δράσεις του, διενεργεί την ετήσια

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


Φέτος, ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά απαραίτητου εξοπλισμού για τα παρακάτω νοσοκομεία και ιατρεία:

  • Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
  • «Ιπποκράτειο» Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
  • Το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», που χρειάζεται μηχανήματα για το Παιδιατρικό Οφθαλμολογικό Τμήμα.
  • Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας
  • 2 παιδιατρικά ιατρεία, ένα στη Νίκαια, στον Πειραιά, και ένα στην Κυψέλη, στην Αθήνα, για το Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων της Εκκλησίας της Ελλάδας, τα οποία μας ζητήθηκε να εξοπλίσουμε πλήρως.


Η υποστήριξή σας τη φετινή χρονιά είναι ακόμα πιο σημαντική, γι’αυτό αν μπορούσατε να μας βοηθήσετε προωθώντας λαχνούς σε συγγενείς, φίλους και εταιρικούς σας συνεργάτες, θα ήμασταν ιδιαίτερα ευγνώμονες!

Το Πασχαλινό Λαχείο της «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος» στηρίζουν κάθε χρόνο όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολλές εταιρείες που αγοράζουν λαχνούς ως εταιρικό δώρο για τους εργαζομένους τους για το Πάσχα.

Αξία λαχνού: € 2. Μπλοκ με 50 λαχνούς: € 100.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Σωματείου μας την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, στις 13:00.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δώρα που θα κληρωθούν.

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε λαχνούς, καλέστε τα γραφεία μας (Τηλ. 210-6741933 & 210-6740118) και θα σας τα στείλουμε ηλεκτρονικά ή με courier.

Ελπίζουμε στην γενναιοδωρία σας και στην βοήθειά σας φέτος περισσότερο από ποτέ!


Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τη συνεχή σας υποστήριξη
και σας ευχόμαστεΜε εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος»

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης
Δ
Ω
Ρ
Ε
Α