Νέα

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 11:47

Ανακοίνωση

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε με τα απαραίτητα μηχανήματα το Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου στην Σάμο, με την υποστήριξη της Allianz Ελλάδος και του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 13:06

Ανακοίνωση

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι εξοπλίσαμε το Παιδιατρικό Ιατρείο του Κέντρου Υγείας Σίφνου με τα απαραίτητα μηχανήματα, με την οικονομική υποστήριξη των ‘’Φίλων της Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος’’.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 10:02

Πρόγραμμα Πώλησης Προϊόντων

Για άλλη μια χρονιά η εταιρία APPCO GROUP HELLAS υποστηρίζει το Σωματείο μας. H APPCO διαθέτει προς πώληση ένα νέο προϊόν, το "Fast Wax", δίνοντας στο Σωματείο μας € 0,50 από την πώληση κάθε προϊόντος.

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 12:37

Πασχαλινό Λαχείο 2017

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μας διενεργεί και φέτος μία Λαχειοφόρο Αγορά για το Πάσχα.

Τα παιχνίδια προσφέρουν στα παιδιά μας αμέτρητη χαρά. Τα ίδια τα παιχνίδια, ωστόσο, μπορούν να αποτελέσουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων, εάν δεν προσέχουμε όταν τα επιλέγουμε.

Τελευταία νέα

 • Πασχαλινό Λαχείο 2017

  kalathi pasxalino1

  Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σωματείο μας διενεργεί και φέτος μία Λαχειοφόρο Αγορά για το Πάσχα.

  Διαβάστε περισσότερα...
 • Άμεσες Ανάγκες

  ameses4Στο πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι Άμεσες Ανάγκες για τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία, την Εκπαίδευση Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού στην Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος καθώς επίσης και για την Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων.

  Διαβάστε περισσότερα...